duminică, 10 mai 2009

Rental balance, jackpot si autopay

Rental balance e un fel de cont in Neobux unde iti sunt depozitati banii pe care vrei sa ii folosesti pentru inchirierea refferalilor, reciclarea lor, upgrade-uri.
Tot aici iti ajung si banii castigati in urma jackpot-urilor.Acest cont poate fi alimentat din contul principal Neobux, din PayPal sau AlertPay.Banii existenti in rental balance nu pot fi transferati pe card.
Jackpot-urile sunt o alterantiva de a castiga bani(bineinteles daca ai noroc).Sunt de 5 feluri Jackpot ,Mini jackpot, Refferal Jackpot , Mini Refferal Jackpot si Megajackpot.Pentru a juca la unul dintre acestea trebuie sa iti alegi un numar de la 1 la 100 , numarul pe care l-ai ales fiind biletul tau la acel jackpot.Poti sa cumperi pana la 30 de bilete la un joc , pretul un bilet depinzand te tipul de jackpot pe care il alegi.In cadrul unui joc sunt acordate 25 de premii.
Megajackpot este putin mai diferit , in afara de faptul ca banii castigati de aici pot fi transferati pe card,aici numarul de bilete pe care le poti cumpara este mult mai mare, castigurile fiind de asemenea mult mai mari.
Autopay este un mod foarte util de a-ti pastra refferalii inchiriati . Dupa cum sugereaza si numele , prin intermediul acestui tool refferalii care dau click-uri se platesc singuri(tie revenindu-ti suma totala pe care o poti castiga din click-urile refferalilor minus suma data pe plata acestora).

2 comentarii:

  1. eu vreau sa stiu cum pot muta banii din Rental Balance in Main Balance,sau ce pot face cu ei in Rental Balance si la ce suma...ma poti ajuta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se pot muta din rental balance in main balance iar cu cei din rental balance poti inchiria referali sau sa faci upgrade, daca nu sti ce inseamna inchiriere sau uprage intra pe blogul acesta si contacteaza-ma...http://jobparttimenet.wordpress.com/

      Ștergere